Cum să preia controlul tensiunii arteriale!

0
419
Hipertensiunea arterială poate avea implicații

Cum să scadă hipertensiunea arterială: trei sfaturi de bază pentru reducerea riscului de hipertensiune arterială.Hipertensiune arterială cum să o scadă. Consiliul. Știri Despre Hipertensiune.Hipertensiunea arterială, cunoscută și sub denumirea de hipertensiune arterială, poate duce la complicații grave de sănătate dacă este lăsată netratată, astfel încât menținerea unei tensiuni arteriale regulate este critică. Persoanele cu hipertensiune arterială ar trebui să facă modificări ale stilului de viață pentru a îmbunătăți starea, dar, de obicei, hipertensiunea nu are simptome, este ușor să uiți de a avea și de a abandona rutina sănătoasă.

Hipertensiunea arterială poate avea implicații

Hipertensiunea arterială poate avea implicațiiGrave asupra sănătății dacă este lăsată netratată, de aceea este important să se ia măsuri pentru scăderea acesteia și, astfel, să se reducă riscul de atac de cord și accident vascular cerebral https://www.bebecenter.ro/detonic-ntenzivne-consolideaza-tratamentul-inimii-si-al-sistemului-cardiovascular/ dacă aveți probleme cu menținerea tensiunii arteriale la un nivel sănătos, urmați aceste trei modalități simple de a vă ajuta să vă reduceți tensiunea arterială.Ce trebuie să faceți pentru ao reduce: creșteți aportul acestor alimente.

Încercați să creșteți aportul de fructe și legume, pește gras și cereale integrale și înlocuiți cookie-urile și chipsurile cu nuci și semințe.Fructele și legumele furnizează potasiu, care ajută la menținerea tensiunii arteriale sănătoase. Ea face acest lucru prin echilibrarea efectelor negative ale sării în organism care ajută rinichii să se clătească.Legumele cu frunze verzi, cum ar fi spanacul, cerealele integrale, nucile și semințele sunt surse bune de magneziu, care ajută vasele de sânge să se relaxeze.

Acest lucru permite sângelui să curgă ușor prin vene și artere, eliberând presiunea asupra fluxului sanguin către organele principale.Între timp, peștii grași, cum ar fi macrou și sardine, conțin grăsimi sănătoase omega-3, care pot ajuta și la reducerea tensiunii arteriale. Omega 3 se găsește și în nuci și semințe, cum ar fi nucile și semințele de in.Persoanele cu hipertensiune arterială ar trebui să încerce să crească consumul de fructe și legume, gustări cu nuci și semințe în loc de prăjituri și chipsuri și să mănânce câteva porții de pește gras pe săptămână.

Ce trebuie să faceți pentru ao reduce

Ce trebuie să faceți pentru ao reduceReduceți aportul acestor alimente.Reduceți sarea și alimentele bogate în sare și grăsimi saturate, cum ar fi alimentele procesate și alimentele nesănătoase.Reducerea sării este foarte importantă pentru persoanele cu hipertensiune arterială, deoarece sodiul prezent în sare este una dintre cele mai frecvente cauze ale hipertensiunii!

Conținutul ridicat de grăsimi și caloriile saturate ale alimentelor procesate pot duce, de asemenea, la creșterea în greutate, care este asociată cu un risc crescut de apariție a hipertensiunii arteriale.Pe lângă respectarea unei diete sănătoase și echilibrate, exercițiile fizice sunt extrem de utile dacă trebuie să scadă tensiunea arterială.Exercitiile aerobice ajuta la mentinerea excesului de greutate si, de asemenea, promoveaza o inima sanatoasa.

Forța musculară ajută la reglarea tensiunii arteriale și la menținerea unei greutăți sănătoase.Încercați să faceți în mod regulat plimbări de 30 de minute, sesiuni regulate de înot sau să vă înscrieți la un curs de dans.Hipertensiunea arterială este o afecțiune comună care examinează vasele de sânge și organele vitale. Dar ați putea reduce riscul de hipertensiune arterială făcând unele modificări în dieta dumneavoastră.

Unul dintre cele mai bune alimente pentru a mânca la prânz pentru a reduce riscul de hipertensiune arterială este tonul. Mâncarea mai mult ton ar putea ajuta la scăderea tensiunii arteriale și, ulterior, riscă atacuri de cord și boli de inimă, a dezvăluit Daria Kantor, fondatoarea aplicației personale de fitness TruBe.Tonul este bogat în potasiu, care ajută la echilibrarea efectelor negative ale sodiului.

Atunci când alegeți umplutura perfectă pentru

Atunci când alegeți umplutura perfectă pentruSandwich-ul dvs. pentru pauza de prânz, alegeți tonul pentru o masă antihipertensivă.și continuă hipertensiunea arterială este ceva pe care toată lumea ar trebui să încerce să îl evite, deoarece crește semnificativ riscul de boli grave, cum ar fi boli de inimă, cheaguri de sânge, accident vascular cerebral și boli de rinichi.Dieta cu hipertensiune arterială: ce să mănânci pentru a reduce riscul de hipertensiune arterială / știri cu pensii mariEste important de menționat că hipertensiunea nu poate fi detectată cu ușurință și adesea nu are simptome!

Consumul de alimente bogate în potasiu este o modalitate eficientă de a scădea tensiunea arterială ridicată într-un mod natural. Alimente precum banane, grapefruit, broccoli fierte, ciuperci, cartofi, suc de roșii proaspete, ton, linte și fasole albă sunt bogate în potasiu și pot fi ușor încorporate într-un plan alimentar zilnic.De exemplu, de ce să nu adăugați câteva felii de banane la ceara de dimineață pentru un plus bogat în potasiu.Tonul este, de asemenea, bogat în acizi grași omega-3, care ajută la scăderea colesterolului  rău în organism.

De asemenea, este plin de mangan, zinc și vitamina C, care lucrează împreună pentru a întări sistemul imunitar.Simptomele hipertensiunii arteriale.Hipertensiunea arterială este, de asemenea, cunoscută ca un ucigaș tăcut, deoarece mulți oameni nici măcar nu știu că sunt în această stare. Semnele și simptomele hipertensiunii arteriale sunt dezvăluite numai la persoanele cu tensiune arterială extrem de ridicată.

Cele mai frecvente simptome ale hipertensiunii arteriale includ dureri de cap persistente, prezența sângelui în urină și senzația de ciocnire în piept.Discutați cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul pentru a vă verifica valorile tensiunii arteriale.Toți adulții cu vârsta peste 40 de ani trebuie să verifice tensiunea arterială cel puțin o dată la cinci ani.