Cum să scapi de dureri articulare!

0
763
Cum să scapi de dureri articulare!

Dacă sunteți printre numeroase adulți, care se bazează pe luarea de analgezice, cum ar fi analgezice în mod regulat pentru a ajuta ocupe de recurente articulare sau dureri osoase, trebuie de fapt în cauză locul potrivit pentru a descoperi mai sigure opțiuni de a lua aceste medicamente. Dacă te simți în spate, umăr, genunchi sau în alte locuri, numărul de toate naturale soluții de fapt s-au dovedit pentru a ajuta la calmarea semne de disconfort în comun, constând dintr-rigiditate, redus varietate de mișcare și, de asemenea, probleme de mers pe jos unele cercetări arată că aproximativ o treime din toți adulții experiență de un fel de dureri articulare pe o bază lunară care zone ale corpului sunt comune disconfort probabil să aibă loc acestea includ orice fel de domenii asociate cu mișcări repetitive sau care forța de greutatea corpului.

Cum ar fi scăzut de spate, gat, genunchi, solduri, umeri precum și glezne bazându-se pe severitatea semnelor și simptomelor, puteți selecta să-ți lași comun disconfortul cea mai mare parte neglijate, sau pe de altă parte să apeleze la zi-cu-zi medicamente pentru a face față cu dureri și, de asemenea, pulsatila. Unele persoane experimenta dureri acute cu fiecare mișcare, a face ceva la fel de simplu ca aduce alimente o sarcină dificilă, în timp ce altele doar experiență semnele și simptomele din timp în timp oricare ar fi cauza de ciudat disconfort în comun, este cu siguranță în valoare de a oferi o serie de toate-naturale, tratamente de o lovitură.

Acestea pot consta dintr-un amestec de suplimente,

Acestea pot consta dintr-un amestec de suplimente,Dieta modificări, antrenament și, de asemenea, sare de baie pentru a ajuta in mod natural la reducerea umflarea și, de asemenea, inflamație tipic Locații de Disconfort în Comun articulațiile sunt țesuturile care leagă oasele si ajuta, de asemenea, mișcări de susținere pe tot corpul. Dureri articulare afectează numeroase persoane în fiecare zi și, de asemenea, este un simptom legat de zeci de diferite afecțiuni. În timp ce poate părea, uneori, durerea este comun care rezultă dintr-o masa musculara sau oasele din jur, este într-adevăr cel mai probabil provenind din articulații inflamate și țesuturile moi limitrofe masa musculara sau dureri osoase disconfort poate întâmpla, uneori, de-a lungul cu disconfort în comun, a face lucrurile si mai rele.

Toate aceste simptome ar putea avea loc în același timp în cazul în care un fond al sistemului de sănătate și wellness condiție, cum ar fi osteoporoza sau condiție autoimună, este declanșarea semne dureroase ca un exemplu, atunci când cineva are slăbirea oaselor … când oasele ajung să fie mai puțin groasă, precum și cele mai susceptibile la fracturi problema poate contribui, de asemenea, la dureri extreme în spate, poziție inadecvată, precum și minimizat posibilitatea de a se plimba sau stau în mod corespunzător potrivit Fundatia Artrita, dureri articulare este, probabil, pentru a crea în mai multe respectarea domenii gâtul și partea de sus a spatelui/coloanei vertebrale. Dureri de gât sunt frecvent legate de poziția slabă, cum ar fi capul înainte reprezenta, somn asociate probleme sau stress maxilarului cum ar fi cu problema ATM).

Partea din spate scăzut care este de obicei conectat

Partea din spate scăzut care este de obicei conectatLa disconfort articulatiei Sacroiliace studii de cercetare au descoperit de fapt că în aproximativ la fel de mult ca 77 la suta dintre persoanele care experiența regulat dureri în spate, care nu poate fi adăugat la un singur mai multe probleme, și, de asemenea, în ceea ce privește 89 la sută dintre doamne așteaptă cu dureri de spate, inflamații ale SIJ este sursa de simptome SIJ ca un “load-transferul de” îmbinare mecanică situat între pelvis și coloana vertebrală, care poate lua povara de pe partea de sus a corpului în greutate, atunci când cineva are probleme de atitudine, sau pot veni pentru a fi exacerbate ca urmare a nastere sau condiții, cum ar fi comune de inflamație sau o rană.

 • Din spate a picioarelor.
 • Umeri (la sferă și, de asemenea, de evacuare a articulațiilor).
 • Încheieturi, mâini și degete, cum ar fi sindromul de tunel carpian).
 • Glezne, picioare, tocuri precum și degetele de la picioare, în special în joggeri că experiența leziuni sau cei care lucrează cu formularul de rău.

Vârstă mai mare ca varsta ta creste si colagen care se dezvoltă cartilajului în articulații începe să poarte departe, dureri precum și disconfortul sunt mult mai probabil să apară artrita sau osteoartrita. Cei cu inflamație în comun a stabili durere din cauza unui complex de procese neurofiziologice care au ca rezultat generarea de umflarea și, de asemenea, experiențe dureroase suprasolicitarea deoarece de efectuarea repetată activități.

De exemplu alergători/triatleti frecvent simte dureri articulare în timpul termen lung diverse alte activități sportive precum și activități de agrement, care pune presiune pe o anumită mixt de peste si, de asemenea, peste poate, de asemenea, agrava simptomele, cum ar fi dansul, ciclismul, yoga, acrobație, fotbal, fotbal, canotaj, și așa mai departe. Pune pe incorecte pantofi sau deteriorat adidași poate intensifica durerile articulare în picioare, în unele cazuri, care pot lua o excursie corpul la solduri, solduri si spate.

 • Săraci postură.
 • Leziuni, influența sau rănire.
 • Lipsa de exercitiu sau un stil de viață inactiv, cum ar fi așezat pentru numeroase ore în fiecare zi.
 • condiție autoimună, care ridică semne de inflamație, cum ar fi tiroidita Hashimoto sau fibromialgie.
 • Masei musculare dureri sau un prejudiciu care pozițiile de presiune pe o comună.
 • Durerile articulare pot, de asemenea, agrava dacă o condiție suplimentară începe compromite masa musculara sau cauzează dureri osoase, cum ar fi bursita, slăbirea oaselor sau un crack.
 • În mai puțin frecvente situații din cauza unei infecții, sau o infecție sau o boală care creează “mâncărimi”, cum ar fi gripa.
 • lipsa de odihnă, care pot contribui la oboseală, dureri și, de asemenea, rigiditate Tradiționale de Tratament.

Tratament pentru dureri articulare cu siguranță

Tratament pentru dureri articulare cu siguranță

Va depinde doar cât de severe sunt simptomele ajuns să fie. Pentru cea mai mare parte, de asemenea, atunci cand medicamentele sunt utilizate pentru a reduce semnele și simptomele medicul dumneavoastră vă va recomanda, de asemenea, schimbări în stilul de viață pentru a opri durerea de a se întoarce sau se înrăutățește. Acestea includ elaborarea sau modificarea fizică actuală rutină de fitness, extinderea, tratament fizic, probabil, scădere în greutate, precum și de a aborda orice fond al sistemului de sănătate dacă semnele sunt temporare (intense dureri articulare).

Precum si ca urmare a unui prejudiciu, atunci medicul dumneavoastră probabil va sugerăm să o non-baza de prescriptie medicala pain-killer pentru a reduce inflamatia în timp ce se vindeca acestea pot include medicamente: calmante, ibuprofenul sau naproxen sodium când disconfortul este continuă și, de asemenea, foarte puternic (dureri articulare cronice), după care medicul ar putea recomanda luarea baza de prescriptie medicala medicamente anti-inflamatorii medicamente (AINS). Aceasta poate consta, de tipul celor numite inhibitori de Cox-2 (celcoxib), sau chiar un opioid medicament în unele cazuri extreme.

Mult mai rar antidepresive și, de asemenea, medicamente antiepileptice, s-ar putea fi făcut uz de de a bloca semnale neplăcute în organism, precum și demisia masei musculare convulsii adăugarea la discomfort medicamente pentru a reduce durerea poate ajuta îmbunătăți calitatea vieții cu toate acestea trebuie să fie utilizat cu atenție la fel de bine ca de obicei, ca o ultimă speranță, având în vedere că acestea pot declanșa efecte adverse pentru unii, cum ar f sângerare stomac, indigestie, pierderea densității minerale osoase, de comunicații cu alte medicamente și, de asemenea, dependență.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here