Cum să vindeci o prostată inflamată!

0
1063
Cum să vindeci o prostată inflamată!

Sun o glanda din organism de sex masculin, care este necesară pentru fertilitate cu toate acestea nu pentru erectii, și are loc pentru a mări, spre deosebire de a reduce, cu vârsta. Asta-i drept, prostata.Pentru că de prostata, ca si barbatii de varsta, ei sunt mult mai probabil să ia o privire la experiențele de călătorie ca o serie de toaleta se oprește. Navigați la magazin de produse alimentare, benzinărie sau la casa unui prieten pentru poker include toate vecine toalete. Deși nu finalizarea lume, ar putea fi sfârșitul de călătorie lungă. La fel ca ochelarii de citit, e o altă sugestie că lucrurile nu sunt ceea ce au fost când eram mai tânăr.

Prostata are de-a face cu dimensiunea unei nuci precum și stă la baza penisului. Se înfășoară în jurul uretrei tubul prin care urina vine de la. Un scump termen pentru extinderea acesteia cu vârsta este hipertrofia benignă de prostată HBP. Pentru factorii încă vagi, prostata rămâne să se extindă mai mare ca un barbat vârstele, precum și această sursă de probleme urinare care au loc în cincizeci la sută din toți bărbații de vârstă 60and în aproape toți oamenii de vârsta de 80 de ani. De ce nu-de a crește mărimea penisului precum și de prostată reduce Teribil întrebare!Mai mare Însă Nu Mult mai bine.

Prostată sanilor este practic unpreventable

Prostată sanilor este practic unpreventableUrinar semne asociate cu ea sunt tratate cu pastile numite alfa-blocante, care, practic, crește dimensiunea canalului uretral de relaxare a masei musculare fibre în ea. Puteți începe cu plante medicinale asa de woody arbust saw palmetto, seminte de dovleac zinc, urzica esență, pygeum, secară curte sau beta-sitosterol esență și, de asemenea, legumele crucifere conopida, broccoli încă în studii randomizate, plante medicinale, ia-o de departe-off locul 2 la alfa-blocante. Alte medicamente numite 5-alfa-reductaza preventions chiar diminua glandei de către 1/3 din dimensiunea sa și poate ajuta, de asemenea, urinare.

Dacă aceste pastile nu menține-ai urinat direct și puternic, există, de asemenea, diferite de nedescris proceduri care pot elimina excesul de prostată celule. Precum și, într-adevăr, câteva dintre ele implica lasere, care pur și simplu obținute ta dragoste.Prostata poate fi iritat, a descris prostatita, care are loc în aproximativ 10% dintre baieti cel puțin cât mai curând în timpul vieții lor.Acest diagnostic medical nu este rafinat ca cel mai mult barbatii cu prostatita pipi firewater un număr de ori pe oră. Moduri de a preveni acest lucru constau în bună hidratare, regulat, temporizat anularea și, de asemenea, tratarea BPH atunci când aceasta are loc.C în Prostată Ultima problema cu prostata nu este una mica: se cultivă una dintre cele mai frecvente puternic de cancer la bărbați!

Vestea bună este că, în ciuda faptului că celulele cancerului de prostata numai rareori provoacă simptome, o mulțime de cazuri sunt prins mai devreme și, de asemenea, vindeca prețurile sunt extrem de mari. Alt avantaj este că de cancer de prostata este mult mai lentă creștere în comparație cu diverse alte tipuri de cancer celule, creșterea în dimensiune fiecare 2-3 ani, mai degrabă decât la fiecare 4-6 luni. Ca atare, un mascul este de 8-10 ori mai multe sanse de a trece de boli cardiovasculare decât cancerul de prostata. În plus, pentru a face lucruri complexe, cancerul de prostata îmbunătățește cu un bărbat de vârsta lui. Asta înseamnă că o mulțime de bărbați au încă niciodată înțelege, ceea ce este bine, atâta timp cât altceva obține ai început.

Deși genele joacă un rol în dezvoltarea cancerului de prostata,

Deși genele joacă un rol în dezvoltarea cancerului de prostata,Există de asemenea lucruri pe care le puteți face pentru a preveni asta. Aderarea la o inimă sănătoasă, scăzut de grăsimi animale, dieta saraca in carbohidrati, plan este vital pentru celulele canceroase evitare, ca sunt de antrenament, greutate de administrare și, de asemenea, de reducere a stresului. Bucurați-vă de legume și fructe, care sunt bogate in antioxidanti pentru a proteja organismul de cancer cauzatoare de oxidanți. Soia și, de asemenea, de mediu prietenos ceai pot fi deosebit de utile pentru prostata. Consuma mai mult pește, o mare sursă de acizi grași omega-3. Ca obezitatea a fost legata de cancerul de prostata, ia în considerare limitarea aportul de zahăr la fel de bine.

În cele din urmă, există excelente de date pentru a recomanda o anumită clasă de comprimate folosite pentru a încetini HBP 5-alfa reductaza preventions pot minimiza apariția de grad scazut de cancer de prostata cu 25%. Deoarece este o tableta pe care bărbații ar vrea să înghită! Așa că, pentru numeroși factori, nu neglija de prostata. Adresa înainte de a-l întrerupe circulația de zi-cu-zi în direct. Ceea ce implică luarea teribil de îngrijire a corpului în jurul valorii de ea. În plus, American Urologice Asociația recomandă screening-ul pentru cancerul de prostata in vârste cuprinse între 55 și 70 de ani.Contrast cu o obturație de canal, acest screening este mult mai ușor, care implică un rapid examen rectal și test de sânge pentru PSA. Ia-o de la un urolog: încântat de prostata, încântat de viață.Această secțiune explică tipurile de tratamente care sunt standard de îngrijire pentru celulele cancerului de prostata!

Criteriul de îngrijire implică cele mai bune tratamente cunoscute. Atunci când se face tratament strategia de alegeri, sunt motivați să ia în considerare teste clinice ca o alternativă. Un test medical este un studiu de cercetare care verifică o nouă abordare a terapiei. Medicii vor să descopere dacă noul tratament este sigur, de încredere, și potențial mai bun decât tipic de terapie. Studiile științifice poate examina un nou medicament, o nouă combinație de terapii de bază, sau de brand-noi doze de bază, medicamente sau alte terapii. Teste profesionale sunt o alternativă pentru a lua în considerare pentru terapie și îngrijire pentru toate etapele de celulele canceroase. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta să te gândești la toate dvs. de opțiuni de tratament.

În celulele canceroase grijă, diferite tipuri de medici formată,

În celulele canceroase grijă, diferite tipuri de medici formată,Din medicii oncologi medicale, medici, și, de asemenea, oncologi radiatii-de multe ori colaboreze pentru a crea un general plan de terapie care ar putea integra diferite tipuri de tratamente de-a face cu celulele canceroase. Aceasta se numește o echipă multidisciplinară. Tratamentul cancerului echipe includ o selecție de diverse alte experți de sănătate, cum ar fi de îngrijire paliativă specialiști, medicale, asistenți maternali profesioniști, practicieni asistenta medicala, oncologie înregistrat asistente medicale, asistenți sociali, farmacologi, consilieri, dieteticienilor, terapeuti fizice, precum și altele.Rezumate ale obișnuite tipuri de terapii utilizate pentru cancerul de prostata sunt listate aici.

Tratamentul strategie în plus ar putea consta tratamentul pentru semne și simptome și efecte secundare, o parte fundamentală a celulelor canceroase la tratament.Opțiuni de tratament, precum și sugestii se bazează pe numeroși factori, inclusiv tipul și faza de celulele canceroase, posibil efectele negative, și, de asemenea, individuale alegeri și starea generala de sanatate.Tratamentul cancerului poate avea un impact mai în vârstă adulți în diverse moduri. Mai multe detalii pe anumite impacturi de chirurgie, chimioterapie, precum și radioterapie la pacienții mai în vârstă pot fi situate în acest articol într-o zonă suplimentară a acestui site web!

Au nevoie de timp pentru a afla mai multe despre opțiunile de tratament, precum și să fie sigur de a pune întrebări dacă ceva este neclar. Vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la obiectivele de fiecare tratament, posibilitatea ca terapia cu siguranță va funcționa, ceea ce se poate anticipa în timp ce primirea de tratament, și, de asemenea, posibil sistemului urinar, intestinale, sexuale, și, de asemenea, hormon de efecte adverse legate de tratament. De sex masculin trebuie să revizuiască, de asemenea, cu medicul lor cât de terapie alternative ar putea avea un impact reapariția, de supraviețuire, și stilul de viață.