Cum se tratează diabetul în mod natural!

0
1298
Cum se tratează diabetul în mod natural!

Uneori, cauza unui vârf de zahăr din sânge este clarda, voi avea două mai multe fotografii de tequila! De fapt, pune-o pe înghețata mea.Dar alteori, cauza este un pic mai misterioasă.Conform centrelor de control și prevenire a bolilor, pierderea somnului, sărind peste micul dejun, nu bea suficientă apă, sau de băut cafea chiar și fără îndulcitor poate provoca instabilitate a zahărului din sânge.Chiar mai ciudat, uneori, o arsură solară poate provoca un vârf! Durerea unei arsuri cauzează stres, iar nivelul ridicat de stres îți poate distruge glicemia. Deci, bustul de protecție solară de dragul pancreasului.

Alte cauze includ consumul de alimente bogate în zahăr/carbohidrați, consumul de alcool, îmbolnăvirea și schimbarea medicației. O dietă săracă în fibre și bogată în carbohidrați rafinați sau zaharuri și un stil de viață sedentar fac, de asemenea, mai probabilă creșterea zahărului din sânge. Stresul cauzează tot felul de probleme de câte ori o zi proastă te-a făcut să spui ceva ce regreți. Dincolo de faptul că vă afectează opțiunile legate de alimente și vă face să vă simțiți în general deprimată sau nu, stresul poate determina creșterea valorii zahărului din sânge.

Deoarece stresul este problematic pentru glicemia dumneavoastră în mai multe moduri,

Deoarece stresul este problematic pentru glicemia dumneavoastră în mai multe moduri,Cel mai bine este să faceți tot ce puteți pentru a reduce nivelurile de anxietate.O modalitate foarte bună de a reduce stresul este de a medita. Un mic studiu a descoperit că meditația mindfulness a redus anxietatea generală, chiar și după o singură sesiune. Când ai nevoie de timp să-ți limpezești mintea, să respiri adânc, și să te îndepărtezi de multiplii stimuli enervanți ai lumii, corpul tău se relaxează și stresul este redus.Conform unui studiu din 2014, pacienții care au făcut yoga au avut în mod regulat o scădere semnificativă a nivelului glucozei din sânge, așa că luați în considerare adăugarea de câteva Salutări soare la săptămâna ta.

Indiferent dacă alegeți o meditație audio ghidată sau o oră într-un studio de yoga, luând timp să vă limpeziți mintea și să reduceți stresul vă va ajuta glicemia. S-ar putea să nu obțineți super-putere de la spanac ca Popeye nu, dar luând în unele alimente de înaltă fibră poate ajuta la a aduce în jos de zahăr din sânge. Un studiu din 1991 a descoperit că fructele, legumele și alte alimente bogate în fibre solubile în apă ajută la echilibrarea zahărului din sânge.Acele alimente cu fibre încetinesc digestia, ceea ce înseamnă că zahărul de la masă nu este aruncat în grabă în sânge. În schimb, fibrele ajută totul să se descompună mai încet, și există mai mult timp pentru ca zahărul să fie absorbit în mod corespunzător.O revizuire majoră a studiilor diabetice a constatat că o dietă bogată în fibre inclusiv fibre din cereale poate reduce șansele de a dezvolta diabet de tip 2, în primul rând!

Din păcate, asta nu înseamnă că poți merge în oraș cu Lucky Charms. Fibre de cereale se referă la cereale fără zahăr, nerafinate. Cereale Bran, fulgi de ovăz, sau alte cereale întregi vor furniza fibra antidiabetice pe care o cauți.În afară de spanac și cereale, adăugând fasole neagră, cartofi dulci, avocado, nectarine, și alte fructe și legume bogate în fibre solubile în dieta ta va ajuta la reducerea zahărului din sânge. Bea mai multă apă” nu este de ultimă oră sfaturi nutriționale, dar evitarea deshidratării este surprinzător de util pentru echilibrarea zahărului din sânge. Un studiu din 2017 a constatat că aportul zilnic scăzut de apă a dus la o cantitate mare de zahăr din sânge.

Când zahărul din sânge crește, organismal,

Când zahărul din sânge crește, organismal,Dumneavoastră încearcă să elimine acea dulceață suplimentară cât mai repede posibil. Asta înseamnă că s-ar putea ajunge pipi mult mai mult decât de obicei.Și dacă nu alimentezi rezerva de apă a corpului tău, nu ai o cale ușoară de a scoate zahărul din organism. Deci, apa scăzută este egală cu glicemia ridicată.În timp ce liniile directoare alimentare SUA nu sugerează o cantitate zilnică de apă pentru a bea, Serviciul Național de sănătate al Regatului Unit recomandă cu scopul de aproximativ 1,2 litri, sau 6 la 8 pahare de apă, pe zi.Încercați să setați o alarmă pe telefon pentru a vă reaminti pentru a obține că H2O. dacă sunteți în mijlocul unui vârf de zahăr din sânge, bea apă imediat și să încerce să rămână hidratat pentru restul zilei.

În general, glicemia ridicată poate provoca ravagii asupra electroliților, ceea ce înseamnă că puteți obține cu ușurință scăzut pe magneziu, potasiu, și fosfați.Dacă ai o creștere a glicemiei și urinezi mai mult ca de obicei, pierzi apă și electroliți. Și din moment ce electroliții sunt esențiali pentru menținerea hidratării adecvate, vei dori să-i reumpli.Pentru o relief rapid, pentru a ajunge la o băutură electrolitic Low-carb, cum ar fi Propel, băuturi sportive low-zahăr, sau lapte degresat. Doar asigurați-vă că pentru a verifica etichetele.De asemenea, puteți crește numărul de electroliți în mod natural, cu mici modificări ale dietei. Alimente cum ar fi banane, cartofi dulci, nuci, și semințe oferă minerale cheie corpul tau trebuie să rămână în echilibru!

Deși toate electroliții sunt importante, un studiu de la Universitatea din Palermo a constatat că, în timp ce mulți pacienți diabetici au fost în mod specific deficit de magneziu, cele mai multe atins o mai bună toleranță la glucoză cu suplimente de magneziu.Pentru a restabili echilibrul magneziului, puteți prelua suplimente peste tejghea. Sau, pentru a crește consumul de minerale în mod natural, mânca mai multe semințe de dovleac, migdale, caju, iaurt simplu, spanac, și alte alimente bogate în magneziu. Este evident că lucrurile dulci duc la o creștere a zahărului din sânge, dar mâncărurile aromate pot face același lucru.

Organismul dumneavoastră procesează rapid carbohidrați simpli,

Organismul dumneavoastră procesează rapid carbohidrați simpli,Si îi transformă în zahăr, și are nevoie de multă insulină pentru a-i absorbi.Asta înseamnă că o pungă de Doritos este la fel de probabil ca un baton de ciocolată pentru a provoca un vârf.Dacă sunteți în mijlocul unui vârf de zahăr din sânge, este cel mai bine pentru a reduce aportul de carbohidrați. Verificați indicele glicemic dacă nu sunteți sigur în legătură cu mâncarea.Surprinzător, floricelele și cartofii albi sunt mai rele decât înghețata, conform indicelui. Dacă rămâneți la alimente cu un conținut scăzut de carbohidrați/cu un indice glicemic scăzut, glicemia dumneavoastră va reveni mult mai repede la normal.În cele din urmă, este cel mai bine pentru a limita admisia carbohidrati.

Un studiu din 2004 a constatat ca o dieta de 20% carbohidrati, 30% proteine si 50% grăsime redus postul de zahăr din sânge și păstrate de zahăr din sânge de îmbogățire, după mese.Acesta a fost un studiu foarte mic, dar rezultatele sugerează că un aport mai mic de carbohidrați poate duce, în general, la scăderea glicemiei.În general, majoritatea persoanelor cu diabet zaharat mănâncă 40 până la 45% din calorii sub formă de glucide. Alegerea surselor bogate în nutrienți de carbohidrați este cea mai bună.Un alt studiu promitator a constatat ca, dupa doi ani pe o dieta cu carbohidrati scazut, multi participanti cu diabet zaharat de tip 2 au fost capabili de a gestiona starea lor fara medicamente sau rezolva in intregime!

În timp ce acest lucru nu sugerează că ar trebui să scară înapoi pe carbohidrați, aceasta nu înseamnă că trebuie să te desparți de ei în întregime. În schimb, încercați să mănânce o mulțime de alimente întregi, inclusiv legume, fructe, cereale, și proteine, dacă aveți acces la aceste alimente.Ocazional cartof copt nu este o problemă, dar excursii frecvente la drive-through nu sunt o idee bună. Găsiți câteva mese vegetariene și proteine grele și să le facă dvs. du-te-tos.Apoi, chiar dacă aveți un pic de pâine sau paste, dieta ta este încă plin de lucruri de care aveți nevoie și de zahăr din sânge nu ar trebui să crească.