Modurile naturale de a reduce tensiunea arterială!

0
1040
Modurile naturale de a reduce tensiunea arterială!

Efectuarea de schimbări sănătoase în obiceiurile alimentare și exercitarea este un prim pas excelent pentru a face cu tensiunea arterială ridicată. Eforturile tale vor da rezultate în doar câteva săptămâni. Chiar dacă nivelul nu scade cât e nevoie, terapia cu medicamente poate implica mai puține medicamente și doze mai mici.Dacă nu ați făcut deja acest lucru, este, de asemenea, o idee bună să discutați cu medicul dumneavoastră despre toate medicamentele pe bază de prescripție medicală și over-the-counter pe care le luați.

Unele, inclusiv analgezicele obișnuite și decongestionanții, pot crește tensiunea arterială.Studiile de cercetare au arătat că următoarele strategii pot duce la scăderi modeste, dar de durată ale tensiunii arteriale. Plata este mare: tensiunea arterială sănătoasă reduce riscul de accident vascular cerebral, insuficiență cardiacă și boală renală.Exercițiul e un medicament puternic. Mersul vioi timp de 30 de minute până la 45 de minute, cinci sau șase zile pe săptămână, vă poate scădea tensiunea arterială până la 10 puncte.

Recomandăm combinarea unei activități aerobe care vă place,

Recomandăm combinarea unei activități aerobe care vă place,Cum ar fi mersul pe jos, înot, alergare sau ciclism cu un anumit tip de exercițiu de rezistență, cum ar fi ridicarea greutăților luminoase.În timpul exercițiilor aerobice, munciți din greu pentru a transpira, dar nu atât de mult încât să rămâneți fără suflare sau să nu puteți conversa. Dacă sunteți doar obtinerea în formă, începe cu 20 de minute de activitate aerobică, de trei ori pe săptămână. Treptat se formează până la 60 de minute pe zi. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru recomandări specifice nevoilor dumneavoastră.Pentru antrenarea rezistenței, folosiți greutăți ușoare și repetați de mai multe ori.

Mușchii tăi ar trebui să obosească după 10-15 repetări.Activitatea fizică produce un beneficiu de două fer pentru tensiunea arterială: exercitarea este mare pentru sănătatea arterială, și se construiește mușchi și arsuri stocate grăsime pentru a vă menține la o greutate ideală.Excesul de greutate crește tensiunea arterială.Puteți pierde lire sterline, dacă aveți nevoie, prin tăierea caloriilor, creșterea activității fizice și consumul de alimente corespunzătoare.Mâncarea este un alt medicament puternic. Indiferent dacă aveți nevoie să slăbiți sau nu, consumul bine poate îmbunătăți tensiunea arterială. Aceasta înseamnă consumul de fructe și legume, cereale integrale, uleiuri sănătoase cum ar fi măslinele și canola, alimente bogate în acizi grași omega-3 somon, ton, nuci și in și două sau trei porții zilnice de produse lactate cu conținut scăzut de grăsimi sau nefat!

Aceasta înseamnă, de asemenea, evitarea grăsimilor saturate și trans.Cercetătorii care studiază efectele dietei asupra tensiunii arteriale crescute au creat abordări dietetice pentru a opri hipertensiunea, sau dieta DASH. Aceasta este, de asemenea, o dieta buna pentru a ajuta la pierderea in greutate. Biblioteca Medicală din Providence oferă mai multe sfaturi pentru a urma dieta DASH.O creștere bruscă a tensiunii arteriale poate fi un semn de hipertensiune arterială sensibilă la sare. În general, aproximativ jumătate din americanii cu tensiune arterială ridicată sunt sensibili la sodiu; este în mod special frecventă la afro-americani și la cei peste 65 de ani.

Tăierea sarea în dieta ta poate duce la nimic de la un mic la o îmbunătățire,

Tăierea sarea în dieta ta poate duce la nimic de la un mic la o îmbunătățire,Dramatică a tensiunii arteriale, în funcție de nivelul de sensibilitate sare.Se păstrează aportul de sodiu sub 2 000 până la 2 500 mg pe zi (o linguriță de sare este de aproximativ 2 300 mg). Aceasta este mult sub 3,300 mg pe zi, care este tipic în dieta americană. Numără sarea pe care o agiți, precum și sarea din mesele restaurantului și alimentele procesate. Veți dori să testați serverul, citiți etichetele pachetelor și să sublinieze naturale, alimente întregi.Cu toate că consumul moderat de alcool nu reduce riscul hipertensiunii arteriale, acesta este asociat cu un risc redus de afecțiuni cardiovasculare. Institutul Național pentru Abuzul de alcool și alcoolism definește consumul moderat ca o medie de nu mai mult de două băuturi pe zi pentru bărbați și o băutură pe zi pentru femei.

Consumul de alcool în cantități mai mari decât cele moderate crește riscul hipertensiunii arteriale.Alte mișcări bune Unele studii sugerează că suplimentele de calciu și potasiu scad tensiunea arterială.Deoarece datele științifice sunt amestecate, nu putem recomanda o doză sau să spunem cu încredere că calciul și potasiul vor reduce tensiunea arterială.Pentru unele persoane, 500 mg de vitamina C și 400 până la 800 mg de oxid de magneziu sunt utile.Iubitorii de ciocolată pot sărbători această constatare: aproximativ o uncie pe zi de ciocolată serios întuneric-care este ciocolată cu un conținut de cacao de cel puțin 70 la sută-tinde să îmbunătățească tensiunea arterială!

Tehnici de respirație, cum ar fi yoga și meditație, pot relaxa pereții vaselor de sânge și de a reduce tensiunea arterială. Un dispozitiv numit Resperate folosește respirația temporizată de trei ori pe săptămână pentru a ajuta în mod eficient mulți oameni să reducă tensiunea arterială, de asemenea.După ce ați lucrat la aceste modificări stil de viață timp de trei sau patru săptămâni, cere furnizorul de asistență medicală pentru a verifica din nou tensiunea arterială. Majoritatea oamenilor se pot aștepta să vadă o îmbunătățire clară și durabilă.Lăsând la o parte: nici nouă nu ne prea place să luăm medicamente. Dar dacă ajungi să ai nevoie de medicamente pentru tensiunea arterială pentru a atinge o tensiune arterială sănătoasă, nu te descuraja.

Medicamentele sunt eficace și sigure și prezintă numai reacții adverse ușoare,

Medicamentele sunt eficace și sigure și prezintă numai reacții adverse ușoare,Dacă există. Studiile care au comparat mai vechi și mai noi tensiunii arteriale medicamente constatat că una dintre cele mai vechi și mai ieftine clase de medicamente diuretice tiazidice, cum ar fi hidroclorotiazida, și hlortalidona a fost la fel de bun, sau mai bun decât, cele mai noi, cele mai scumpe.Numerele E minunat că ți-a fost diagnosticată tensiunea și că vrei să acționezi. Aproximativ o treime dintre americanii cu tensiune arterială ridicată nici măcar nu știu că o au, și chiar și printre cei diagnosticați, hipertensiunea rămâne adesea necontrolată. Cu toate acestea, este o boală gravă și foarte tratabilă.Cu câțiva ani în urmă, guvernul federal a revizuit liniile directoare ale tensiunii arteriale crescute după ce cercetările au arătat că chiar și ușor creșterea tensiunii arteriale începe deteriorarea arterelor și creșterea riscului de atac de cord, accident vascular cerebral și insuficiență renală.

Noile orientări specifică numerele tensiunii arteriale care indică momentul în care o persoană este considerată hipertensivă, precum și o nouă categorie pentru persoanele care prezintă risc de apariție a tensiunii arteriale crescute.Noua categorie este un steag roșu pentru a stimula americanii pentru a face tipul de schimbări stil de viață pe care sunteți interesat. Ideea este de a preveni creep în sus a tensiunii arteriale care tinde să se întâmple cu vârsta.Tensiunea arterială ridicată este o problemă de sănătate care afectează atât tineri cât și bătrâni Australieni deopotrivă, cu aproape 6 milioane de Australieni 34% în vârstă de 18 ani și peste cu tensiune arterială ridicată!

Alarmant este unul dintre principalii factori de risc pentru deces și handicap în Australia, precum și în întreaga lume.Unul dintre cei mai ușori pași pe care îi puteți face pentru a preveni tensiunea arterială ridicată este alegerea alimentelor sănătoase.Alimentele pe care le alegem în fiecare zi sunt importante pentru sănătatea inimii noastre. Cercetarea tensiunii arteriale crescute ne arată că alimentele pe care le consumăm pot ajuta la scăderea și gestionarea tensiunii arteriale crescute.Dar nu vă faceți griji, am făcut ridicarea grele și de a citi cercetarea, tot ce trebuie să faci este citit pe. Următoarele alimente sunt cele mai bune pariuri în a bate tensiunea arterială mare bazat pe știință.În timp ce cercetarea pe sfeclă și tensiunea arterială mare a primit o mulțime de acoperire în ultima vreme, nu cred că sfecla este singura legumă de importanță.