Poate fi un lider sau pe de altă parte,

0
430

Copilul dumneavoastră este cu sufletul la gură

Copilul dumneavoastră este cu sufletul la gurăDeparte cu tot ceea ce faci de unul singur nu vă faceți griji, pentru ca un rezultat de a lua parte în cooperare la vârsta de 2 ani În 2 ani, tânărul începe să recunoască ritm. Ai cel mai probabil observat anterior că copilul dumneavoastră suches, la dans sau să joace orice instrument. La aici și acum timp au început să aibă dans acțiuni și publicat de ton, de ritm. Multumesc pentru dans, pe care o mulțime de copii se bucură, determină o creștere a capacităților fizice ale copilului.

îndemne în danseze la fel de bine ca tine cu el mute ritmul muzicii În primul rând, tânăr duplicate se mută de la tine și, de asemenea, la același timp, oamenii petrec unul cu altul și, de asemenea, o mare de timp. Ce se ocupă de sine Un vechi de 2 ani tânăr poate rula încă nu se poate reduce și, de asemenea, porni în fugă. Rapid poate face un ghemuit precum și din nou creștere Bine motor electric abilități La vârsta de 2 ani Ce se ocupă de sine La vârsta de 2 ani un copil ar trebui să se ocupe de spin în carte, delicat paginile una după alta Trebuie să învețe doar cum să se auto tinuta șosete, pălărie sau pantalonii la talie în cauciuc.

Gestiona rândul său a face

Gestiona rândul său a faceCu să asigurați-vă că deblocat mai simplu este deschiderea departe de tine Ea are nevoie pentru a verifica pentru a construi un turn din 4 zaruri Ce puteți face cu ajutorul tău Teuri sau haina poate extinde peste cap, dar orientarea față, precum și partea din spate rămâne încă pentru tine, precum și de pază a aproba trecerea mâinilor prin mâneci. Poate de asemenea duce rider după zdrhovadle activa și dezactiva, dar mânerele este încă foarte greu copilul individualitatea Copilul tau va dori cu siguranță pentru a ajuta pe alții și de a face fiecare lucru mic pentru sine.

Unii copii sunt, de asemenea, nebun, dacă orice vrei să faci asta pentru ei În plus acest lucru pune pe sarcini, care, de asemenea, pe cont propriu, nu poate gestiona. Loc pentru acest motiv, perseverență și, de asemenea, toleranță Liderul sau lipsită de griji visitor În această vârstă începe să fie în copil mai clar natura. un tânăr care mai degrabă acordă atenție și, de asemenea, gandeste lucrurile Poate fi lipsită de griji sau nervos doamnelor ca un întreg sunt mai grijulii și cultivarea, în special pentru păpuși Critici cât se poate accepta sau cu lacrimi Un sentiment de responsabilitate Arată-ți tânăr exact cum să se ocupe cu probleme.

Implica copilul mult mai multe obligații,

Implica copilul mult mai multe obligații,Care este capabil să se ocupe de exemplu, curățarea de plastic ustensile de bucătărie, zonă de spalat vase la dulapuri, curățarea jucarii, înainte de culcare, și așa mai departe. Lasa tinerii copilului suficient timp să se concentreze pe punctele vitale și, de asemenea, de a finaliza munca ta. Dacă cererea de ajutor, întotdeauna gata să ajute și, de asemenea, obstacole de subiect prin distragerea atenției în altă parte sau de sprijin, care, data viitoare sigur sarcină va duce În această perioadă, discursul vine să fie mult mai semnificativ și, de asemenea, mult mai necesită.

Vocabularul este foarte variabilă câteva dintre copii în doi ani să facă uz de proactiv aproximativ 30 de cuvinte, ceilalți copii constau din simple propoziții sau fraze complicate și, de asemenea, vocabularul activ ajunge la 100 de cuvinte. În termen de doi ani ar trebui să toți tinerii cere direct se referă la Unde te duci și, de asemenea, oferindu-jednoslovní sau dvouslovní răspunde Nu. De multe ori utiliza cele 4 litere de conexiune. Înțelege principiul al meu și eu nu pot Pentru mulți copii este controlul de limbaj și expresie de organele vocale mai gândească. Prin urmare, de obicei, sugerează tânăr doar pentru cei mai apropiați care au tânăr de enunțare bine naposlouchanou.