Transformă-ți grăsimea corporală în subțire!

0
537
Obezitatea în familie dacă unul sau ambii părinți sunt obezi,

Deși dezvoltarea greutății corporale este, de asemenea, asociată cu efecte genetice, excesul de greutate se datorează faptului că aportul de calorii este mai mare decât calorii utilizate. Dacă luați mai multe calorii decât pierdeți, corpul dvs. va stoca excesul de calorii sub formă de grăsime.

În general, următorii factori sau o combinație a acestora contribuie la obezitate. Caracteristici genetice caracteristicile genetice influențează cantitatea de grăsime pe care organismul încearcă să o stocheze și modul în care distribuie pe corp. Cu toate acestea, tendința de a câștiga în greutate nu este fatală, dar o stare sănătoasă poate fi obținută și menținută cu muncă și atenție suplimentară.

Obezitatea în familie dacă unul sau ambii părinți sunt obezi,

Obezitatea în familie dacă unul sau ambii părinți sunt obezi,Este mai probabil să crești în greutate. În plus față de genele comune, acest lucru se poate datora stilului de viață inadecvat comun, dietei și culturii mișcării.În cazuri rare, obezitatea se datorează unei boli,https://www.bebecenter.ro/black-latte-o-bautura-de-cafea-care-reduce-intens-kilogramele-nedorite/ cum ar fi funcția sub-tiroidiană sau hiperactivitatea suprarenală boala Cushing. Eșecul Metabolic poate duce, de asemenea, la obezitate.

În prezent nu este clar dacă sindromul ovarului polichistic provoacă obezitate sau nu. Unele boli, cum ar fi artrita, restricționează activitatea fizică și duc astfel la obezitate.Unele medicamente pot fi luate de mai multe grupuri de medicamente, inclusiv steroizi de exemplu. prednisolon, unii agenți antihipertensivi și antipsihotice, precum și antidepresive triciclice, pot duce la creșterea în greutate.Dieta consumul regulat de alimente bogate in calorii creste greutatea corpului.

Alimentele cu conținut ridicat de grăsimi au de obicei un conținut mai mare de calorii. Alimentele bogate în carbohidrați, cum ar fi băuturile răcoritoare carbogazoase, bomboanele, prăjiturile sunt cei mai comuni purtători ai excesului de energie.Stilul de viață sedentar activitatea fizică singură consumă energie. Cu toate acestea, impactul principal asupra managementului energetic al organismului!

Este că nu permite reducerea schimbului de materii prime consumul de energie în repaus al organismului, astfel încât organismul care poate câștiga în greutate nu se poate adapta la aportul redus de energie. Acest lucru este important deoarece scăderea schimbului de materii prime este principala dulce-amară a vieții utilizatorilor de dietă cu mai puține calorii adăugate nu există pierdere în greutate. 30 de ani.

De asemenea, este mai ușor să crești în greutate

De asemenea, este mai ușor să crești în greutateDupă ce ai intrat mai puține calorii după vârstă, de aceea este deosebit de important să menții activitatea fizică și la vârsta adultă. Renunțarea la fumat fumătorii câștigă de obicei câteva kilograme după oprirea fumatului. Această creștere a greutății corporale se datorează parțial faptului că nicotina crește metabolismul organismul arde mai multe calorii, parțial datorită faptului că nicotina accelerează funcția sistemului gastrointestinal, reducând astfel ușor eficiența digestiei.

Fumatul slăbește, de asemenea, gustul, lăsând fumatul face ca mâncarea să aibă un gust mai bun și miroase mai bine pentru consumatori.Foștii fumători mănâncă adesea din acțiuni suplimentare de exemplu, pt. fructoză acră, care este adesea folosită pentru a înlocui obiceiul de fumat târziu. Fumatul în sine, însă, nu este o modalitate bună de a pierde în greutate din cauza răului făcut.

Femeile nu cresc în greutate mai des decât bărbații, deoarece femeile au mai puțină masă musculară, motiv pentru care ard mai puține calorii în repaus decât bărbații. Sarcina în timpul sarcinii femeile câștigă în mod legal în greutate, iar greutatea suplimentară sănătoasă este de aproximativ trei ori mai mare decât cea a fătului adică aproximativ 10 kg până la sfârșitul sarcinii.O mulțime de oameni ridică mai mult decât atât, ceea ce este greu de livrat după naștere!

Dacă doriți să pierdeți în greutate în timpul sarcinii sau alăptării, este deosebit de important să alegeți o metodă blândă și nu o dietă zero, adică postul și să plasați greutatea pe o dietă echilibrată, pe bază de vitamine.Experții cred pe bună dreptate că obezitatea este boala timpului nostru, deoarece este secolul 21. datorită stilului de viață tipic al secolului, majoritatea oamenilor acordă puțină atenție consumului de viață sănătoasă, lungă și greutate corporală ideală.Din cauza alimentelor neregulate, a stilului de viață sărac și a vieții de zi cu zi stresante, doar câteva kilograme de exces vor apărea la început, dar ele sunt primul pas către un nivel ridicat de exces de greutate.

În plus, obezitatea nu poate provoca numai probleme estetice,

În plus, obezitatea nu poate provoca numai probleme estetice,Ci amenință și funcționarea normală a corpului și, pe termen lung, poate provoca boli ireversibile. O lire în plus nu reprezintă încă un pericol grav pentru sănătatea ta, dar dacă ai mai mult de cinci sau șase kilograme de exces de greutate, schimbă-ți obiceiurile alimentare cât mai curând posibil pentru a evita consecințele fatale ale obezității. Printre alte tulburări grave.Boli de inima Inima ta este motorul corpului tău, așa că trebuie să ai grijă de el mai mult decât orice!

Dacă aveți mai multă greutate decât dvs., inima dvs. este în pericol în fiecare zi și sute de studii internaționale au arătat că obezitatea crește riscul de a dezvolta boli de inimă de mai multe ori. În Ungaria, acest factor de risc este deosebit de ridicat, deoarece bucătăria maghiară nu beneficiază de nivelul ideal de colesterol al corpului tău.Alimentele grase și picante vă pot face organele grase, inclusiv inima, incapabile să funcționeze normal. Bolile cardiace legate de obezitate includ infarctul miocardic, insuficiența cardiacă și aritmiile cardiace, toate acestea putând provoca afecțiuni care pot pune viața în pericol în aproape cel mai scurt timp.

așa că dacă sunteți supraponderal și aveți probleme cu tensiunea arterială sau insuficiență cardiacă, consultați imediat un cardiolog.Infertilitate Obezitatea poate pune în pericol și plinătatea părții tale feminine, deoarece kilogramele în plus pot provoca infertilitate temporară. Cercetările privind infertilitatea au arătat că femeile cu un indice IMC ridicat, de 30 și peste, au mai multe șanse de a experimenta infertilitate temporară sau chiar totală.

Fundalul hormonal al corpului feminin este extrem de sensibil la cantitatea și calitatea nutrienților pe care îi oferă, deci asigurați-vă că nu consumați mai mult de 1800 de calorii pe zi și evitați consumul de aditivi artificiali, nocivi.Cauza infertilității poate fi, de asemenea, sindromul ovarului polichistic – PCOS, a cărui formare poate fi legată de obezitate. Această boală este un tip de problemă hormonală și metabolică feminină care împiedică respingerea ouălor, provocând astfel infertilitate!

PCOS este asociat cu simptome precum creșterea excesivă a părului, chelie masculină, obezitate abdominală, cum ar fi relația dintre boală și obezitate, apariția acneei adulte și absența menstruației. Cu toate acestea, simptomele PCOS pot fi reduse prin medicație și dietă pe termen lung. Dacă suferiți de această boală, reduceți strict aportul de carbohidrați, deoarece vă ajutați să vă vindecați normalizând greutatea corporală.