Cum să vă scădeți natural glicemia!

0
737
Cum să vă scădeți natural glicemia!

Când aveți diabet zaharat, zahărul din sânge poate crește din mai multe motive, inclusiv consumul de alimente grele, nu luați medicamente conform recomandărilor, lipsa exercițiilor fizice, a bolilor sau a stresului.Cea mai rapidă modalitate de a vă scădea glicemia glucoza este de a utiliza insulină, dar aceasta trebuie făcută numai după cum v-a prescris medicul. Cel mai rapid mod de a scădea glicemia este de a face exerciții fizice. Dar dacă glicemia dumneavoastră este mai mare de 240 mg/dl, trebuie să verificați corpii cetonici din urină.

Dacă sunt prezente cetone, este posibil ca exercițiul fizic să nu fie recomandat.Reducerea cantității de alimente pe care le mâncați la ora mesei poate ajuta, de asemenea,. Un medic sau dietetician poate face recomandări în cazul în care modificările în dieta sau planul de masă ar putea ajuta.Pe măsură ce știința medicală avansează, a devenit un mare efort pentru a obține un control din ce în ce mai strict al nivelurilor zahărului din sânge. Înălțimile și coborâșurile trebuiau netezite pentru a se apropia cât mai mult de fiziologia normală.

Aceasta a devenit mantra pentru îngrijirea diabetic,

Aceasta a devenit mantra pentru îngrijirea diabetic,La fel ca un atlet de elită care este întotdeauna de formare, persoana cu diabet zaharat întotdeauna trebuie să fie de lucru pentru a menține nivelurile normale de zahăr din sânge. Acesta este un concept relativ nou. Nu cu mult timp în urmă, speranța era că o injecție de insulină pe zi va fi suficientă pentru a-i readuce pe cei cu diabet la starea lor normală. Zaharuri din sânge au fost permise să fluctueze pe o gamă largă, și pacienții și medicii lor au fost confortabil cu comerțul-off. O dată sau de două ori pe zi nu a afectat stilul de viață. Dar doar având OK de control al nivelurilor de zahăr din sânge nu a fost OK.Cercetarea a arătat că zaharurile din sânge ar trebui să fie păstrate într-o gamă strânsă de normal, și tehnologia ar trebui să se adapteze pentru a face acest lucru.

S-au dezvoltat contoare de glucoză mai mici. Pompele pentru insulină au devenit mai utilizate de rutină. Copiii cu diabet nu au fost ostracizați; și ei au putut face ceea ce au vrut și prietenii lor au luat acele și testele de sânge în pas.Nu sunt zile libere. Dieta, exercitarea, și medicația trebuie să fie optimizate în fiecare zi pentru a menține performanța corpului, pentru a evita complicațiile diabetului, și prelungi o viață lungă și sănătoasă. Diferența este că recompensa pentru toată această muncă vine mai târziu. Un atlet va fi aclamat în fiecare zi pe teren. Individul cu diabet poate aclama 30 de ani mai târziu jucându-se cu nepoții!

Dacă recent analizele de sânge au arătat nivelul de zahăr din sânge glucoza nivelurile sunt ridicate sau mai optime, este timpul să ia măsuri înainte ca problema se agravează în diabet zaharat sau pre-diabet. Glicemia dumneavoastră este mai mare de 95 mg/dL în condiții de repaus alimentar.Cei mai mulți dintre noi sunt conștienți de faptul că, necontrolat, glicemia mare duce la diabet zaharat de tip 2, dar, de asemenea, contribuie la creșterea în greutate, sindrom metabolic, boli cardiace, creșterea oxidării citește: îmbătrânire accelerată, inflamație, și hipertensiune arterială. Toate aceste condiții sunt prevenite prin dietă și schimbări de stil de viață. Chiar dacă aveți antecedente familiale de diabet, nu sunteți sclavul genelor voastre.

În mod natural, puteți să scădeți valorile glicemiei pentru a preveni bolile,

În mod natural, puteți să scădeți valorile glicemiei pentru a preveni bolile,Pentru a vă uita și a vă simți mai bine.Dacă sunteți un american de vârstă 40 la 70, șansele sunt de aproximativ 40 la sută pe care le-ați fost diagnosticat cu diabet zaharat sau pre-diabet zaharat sursă asta înseamnă că aproape jumătate dintre noi, în vârstă de 40-70 de ani, avem probleme de reglementare a zahărului din sânge, probabil de la consumul de prea mult zahăr și prea multe carbohidrați rafinați. De asemenea, numit hiperglicemie sau glucoză din sânge mare, zahăr din sânge mare înseamnă că există prea mult glucoză care circulă în sânge, deoarece celulele dumneavoastră au închis ușa și nu vor mai primi glucoză. Valorile crescute sau frecvente ale glicemiei vă afectează nervii, vasele de sânge și organele.

Glicemia crescută în condiții de repaus alimentar este considerată mai mare de 130 mg/dL după 8 ore de repaus alimentar și glicemia postprandială după masă este mai mare de 180 mg/dL la două ore după masă.Glicemia dumneavoastră nu trebuie să crească peste 140 mg/dL după mese.Valoarea normală a glicemiei în condiții de repaus alimentar este cuprinsă între 75-95 mg/dl. Deși 100 este adesea considerat întreruperea pentru normal, studiile au arătat că nivelurile de zahăr din sânge în condiții de repaus alimentar la mijlocul anilor ‘ 90 au fost predictive de diabet viitor un deceniu mai târziu. Valoarea ideală a glicemiei în condiții de repaus alimentar este de 85 mg/dl!

Glicemia postprandială este la fel de importantă și trebuie să fie 100-120 mg/dL la două ore după masă. Când mâncați zahăr sau glucide, pancreasul răspunde prin secreția insulinei hormonale, pentru a muta excesul de glucoză din sânge în celulele în care glucoza este utilizată pentru a produce energie. Acesta este un răspuns normal și sănătos. Dacă mâncați prea mult zahăr și/sau prea multe carbohidrați în special carbohidrați rafinați care se descompun rapid în zaharuri, pancreasul trebuie să secretă din ce în ce mai multă insulină pentru a introduce glucoza în celule, pentru a preveni creșterea periculoasă a glicemiei.

Dar celulele tale nu mai au nevoie de glucoză și pierd capacitatea,

Dar celulele tale nu mai au nevoie de glucoză și pierd capacitatea,De a răspunde la insulină. Celulele au închis ușa.; nu mai este permisă glucoza. Pancreasul răspunde de pompare chiar mai multă insulină într-un efort de a obține glucoza in celule, iar acest lucru determină în cele din urmă rezistența la insulină.În timp, rezistența la insulină poate duce la diabet de tip 2 și la prediabete, deoarece pancreasul nu poate ține pasul cu nevoia crescută de insulină a organismului. Fără suficientă insulină, excesul de glucoză se acumulează în sânge, ducând la diabet, prediabete și alte probleme grave de sănătate. Valorile glicemiei continuă să crească până când persoana este numită diabetică.Excesul de zahăr din sânge te face și gras. Insulina este un hormon de depozitare a grăsimii.

Dacă celulele nu mai au nevoie de glucoză, restul este convertit în acizi grași, iar insulina stochează acest exces ca grăsime, de obicei în stomac, șolduri, fund, țâțe.Nivelurile ridicate de insulină contribuie, de asemenea, la întărirea arterelor și a tensiunii arteriale crescute, făcând persoana mai susceptibilă la boli cardiace. Trioul mortal de grăsime abdominală, tensiune arterială crescută și glicemie crescută este cunoscut sub numele de sindrom metabolic, și este un semn de avertizare că sunteți la risc crescut pentru diabet sau boli de inimă!

Principalele simptome ale creșterii zahărului din sânge sunt setea și urinare frecventă. Primul pas este de a solicita un post de sânge pentru a verifica glicemia à jeun și nivelurile de A1C. După cum sa menționat mai sus, ideal glicemiei à jeun este de 85 mg/dL, dar sub 100 este considerat OK. Nivelurile mai mari de 126 mg/dL sunt diagnostice pentru diabet. Un A1C sub 5.7 la sută este considerat normal. Un A1C între 5, 7 și 6, 4 la sută este diagnosticul pentru prediabeți, și un A1C egal cu sau peste 6, 5 la sută este diagnosticul pentru diabet zaharat.De multe ori recomand achiziționarea unui glucometru ieftin astfel încât să puteți verifica glicemia la domiciliu primul lucru în AM și după mese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here